Kattklubb under huset!?

klubb

Å vad jag älskar Sofias tecknade serier – inte bara för att jag fått vara med i dem själv – men för att de helt enkelt är en unik genre av tecknat, som jag inte sett maken till någonstans. Och då har jag faktiskt satt klorna i en hel del, från Bilal och Pirinen till Will Eisner och Grähs…

Bara att hinna med att läsa allt som Sofia skapar kräver sin katt:
– Dvärghundspossens serier
– Dvärghundspossens dagbok (Som bilden ovan kommer från)
– Dvärghundspossens artiklar

Hänger du med i svängarna???                                =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kattklubb under huset!?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *