Nova är så fin…

…undrar om hon längtar till Landet ibland precis som jag?

img59

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nova är så fin…”

    1. Oj då måste jag ta en titt! Inget läskigt hoppas jag??! Som Stora mattes takvandring eller så?
      TassKram Wikki

    1. Ibland bli jag lite avundsjuk på alla katter som har så varma fina färger och så är jag bara svart å vit… suck. Men jag har en jysst svansplym, den är jag stolt över!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *