Skrållan och Artur söker hem!

katterna
skrllan
artur
De här två syskonen räddades undan svältdöden av Vimsan, och är nu ett par pigga levnadsglada buskatter som längtar efter egen familj! Superkeliga, charmiga – ja du kan läsa mer om dem på Vimsans blogg och där tar du också kontakt om du är intresserad!

För inte kan du motstå randige Artur och vita/fläckiga Skrållan?!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Skrållan och Artur söker hem!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *