Tidsinställda inlägg är ett lotteri…

Kära läsare, det var inte så att jag somnade ifrån bloggen igår och vaknade först nu… Jag hade jobbat flitigt med flera inlägg och lagt upp för publicering fram över dagen – men Metros ”Senarelägg publicering”-funktion har helt enkelt gett katten i att fungera? Ibland kan man bli lite sur.

En varningsskylt kanske vore på sin plats:

tiger2
(Från Östersunds Djurpark.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *