Snälla, bjud på kattsakerna till förmån för Katthemmet!

På Tradera finns den här fina kudden och många andra kattsaker:

kudd

Snälla lägg ett bud!

Pengarna går till Örebro Katthem, som verkligen behöver varenda krona!

Klicka på här så kommer du till auktionen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Snälla, bjud på kattsakerna till förmån för Katthemmet!”

 1. Hej, Wikki!

  Vi försökte bjuda på de där kuddarna, men de blev för dyra för oss… ett kloster har inte så mycket pengar. Men vi hoppas att priset blir högt, så att ni får in mycket pengar!!!

  Så undrar jag om du vill jama lite med din matte om en sak. Jag är med i ett kattgäng på nätet som heter Shangris och som är slutet, eftersom vi är väldigt öppna mot varandra. Och nu har medlemmarna på Shangris bett mig att fråga om Wikkis matte vill bli medlem, för vi tror att hon skulle passa jättebra i vårt gäng. Kan du fråga henne om det, och be att hon mejlar mig på srcarina@telia.com?

  Puss på nosen från Immas matte, syster Carina.

  1. Det får bli upp till dem som hittar in på Tradera, vi får väl be vänligt att de vill bjuda mer för katt-sakens skull!
   Hör av mig på mailen!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *