Nova och jag som seriekatter!

rddningspatrullen

Hurra, jag får vara med i Logans, Bisses och Pietros nya superhjälteserie! Och Nova får göra sitt livs första insats som seriekatt!

rddningspatrullen1

Hon är mäkta stolt och går och funderar på vad hon ska bli för slags superhjältinna… hon har ju en känslig nos och speciella morrhår, kan de vara bra ledtrådar? Ingen som vet…

rddningspatrullen2
Själv brukar jag ha med mig en armé av katthemskatter i serien ibland… som stridbar kattkvinna, ja ni kan tänka er att det är klös i hjältefajterna då! Eh nästan i alla fall…
rddningspatrullen3

Åh jag ser fram emot fortsättningen…. Häng med ni också! Serien börjar här.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Nova och jag som seriekatter!”

  1. Oj vad bra – tack för tipset… Jag hittar en egen vinkling på det tror jag. Men äntligen en bra artikel!
   TassKram Wikki

 1. Haha, vad roligt att du gör lite reklam för mej också. Jag har ingen aning om hur Mir själv ser ut, så jag bara chansade och ritade en kvinna på måfå.

  Dock måste jag påpeka att detta ju utspelar sej i den ”vanliga” världen, inte superhjälte-världen. Det finns ju alltså en värld där superhjältarna bor, och en annan värld där hundarna visserligen inte klär sej i tajts och mantel men däremot brukar åka runt i tidsmaskin och fajtas med en galen vetenskapsman… sen ibland så har ju hundarna från diverse olika dimensioner hälsat på varandra också (t ex i förra följetongen, där Bisse från den ”vanliga” världen färdades till superhjälte-världen, och träffade Supergrisen som dittills bara hade mött hans superhjälte-motsvarighet).

  Hm, min käre make har iofs varnat mej för att ingen annan än jag själv (i MITT huvud är alltihop solklart!) riktigt hänger med här… *S*

  1. Spelar ingen roll! Vi är gärna hang-arounds!
   NosPuss Wikki
   PS. Handlingen är solklar! Iaf för mej? Ska jag tolka för din käre make? ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *