Statistikproblemet löst på Metro

…men jag som så gärna ville se om jag passerade 6000 sidvisningar den här månaden missade det så klart???! 5966 stod räknaren på hela dagen igår, och det kändes så snopet.

babblande_exotic1

Man vill ju ha koll på kommunikationen?

I morse började allt om på NOLL och det är för all del OK, men… jag hade ju velat veta.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Statistikproblemet löst på Metro”

 1. Samma problem för mig! Jag mailade dem nyss! Gud va ilsken jag blev.. Dessutom stämmer det inte idag heller så inte är det löst! Jag har ju en räknare på metroll som visar dagens besök och den visar mer än metros… Det skrev jag också.. Hur lång tid tar det sen innan man vet hur många som var räknade och godkända?
  Dåligt att de inte hade kvar det på sidan så man fick se..
  Kram Jam o Spinn

 2. Klart att man är en sidvisningsnörd då man äntligen passerat deras berömda 5000 klick , hahaha.. nu kan man ju inte ens protestera 🙂 hahah
  Jag hoppas att allt stämmer med metrolls då räkningen är klar:)
  Galen är man:)
  Kram Jam o spinn

  1. Ja – å andra sidan är det inga stora kronor man tjänar när sidvisningarna landar runt dessa 5000, men det är ju inte därför – det är bara att man vill veta??!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *