Silvertejp klär inte en katt

sticky

”I’ve been doing this for a lot of years and I have to say that this is the worst case … I’ve seen animal’s feet duct-taped and their mouths duct-taped, but never a body suit like this,” förklarade George Bengal på PSPCA i Philadelphia, Pennsylvania, när polisen igår efter larm från en privatperson lämnade in denna katt för akutvård. Honkatten, som var totalt inlindad i silvertejp och hittades övergiven på gatan, lyckades man efter sövning och mycket varsamt klippande befria från tejpkokongen. PSPCA utlyser nu en belöning på 1000$ för tips.

Katten döptes raskt till Sticky…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Silvertejp klär inte en katt”

 1. Hade gärna varit med och betalat på den belöningen. Stackars katt.. *ryser* Hoppas den skyldige åker dit, och får betala dyrt. Samtidigt hoppas jag att ”sticky” får ett nytt – tejpfritt – hem.

  1. Jag fattar inte hur man ens kommer på tanken att göra något dylikt mot en kärvänlig liten katt??!
   *suckar*
   TassKram Wikki

 2. Nu får Gud förlåta mig mitt språk för ett ögonblick, men det här var det jävligaste jag sett! För att kunna göra en så här grym sak, måste man vara totalt renons på känsla för djur… jag blir både förbannad och förtvivlad!!!

  1. Ja tack och lov för att hon hittades snabbt – nu har hon gott hopp om att få ett hem med bra omhändertagande också!
   TassKram Wikki

 3. Hur F-N är folk funtade?? Man mår illa av att se eländet! Den som gjort detta borde få händerna hoplimmade av superlim! Fy sjutton!
  Just det idag har jag lagt in bilder på ALLA sopkissarna som jag fick av en väninna! Gud så små och söta det var!
  Kram Jam o Spinn

  1. Man upphör inte att förvånas över mänsklighetens brist på känslor? Eller tankeförmåga??!!
   Tur att ni goda människor finns, som läser detta!
   Kram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *