Stöd Katthem genom köp på Tradera!

Nu har vi fixat iväg en trave saker till försäljning på Tradera genom Hawknest, som är en eldsjäl på sådant. Lägg bud och köp saker som ger en slant till t ex ”mitt” Örebro Katthem eller flera andra katthem:

95

Nån av de här fina kuddarna kan bli dina! Bjud bjud bjud!!!!

97
Och så finns det kul nyckelringar, här är en:

98
Klicka alltså på Hawknest, så kommer du direkt till rätt Traderalista!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Stöd Katthem genom köp på Tradera!”

  1. De där bumbisbäddarna som du tipsade om sist gick för en ganska rejäl summa. Matte la ett bud i början men glömde sen bort när auktionen gick ut så det blev ingen sån till oss tyvärr.

    1. Det kommer att komma flera, om jag känner Bumbis rätt. Annars om du kan sy bra, så kan jag dela med mig av Bumbis mönster!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *