Siffermagin fängslar mig

94

Ett nu fångat i siffror… Det betyder egentligen ingenting att skryta över, det är verkligen inte det jag är ute efter. Men det fascinerar mig, eftersom det innebär att just 5 555 gånger under denna månadsperiod har ett enormt antal kända och okända ägnat några ögonblick till att läsa min blogg.

Om jag spekulerar i att varje sådan titt tagit 20 sekunder minst så är det över 30 timmars läsande! Det ilar till i hjärtat av glädje!

Här är en klocka för katt-tid:

https://youtu.be/a4L7FzFE1G4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Siffermagin fängslar mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *