Jag vill inte

åka hem än?!
Kan vi inte stanna en vecka till, matte?

svart_blink2 svart_blink2 svart_blink2

TassKram Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Jag vill inte”

  1. Jag får inte lilla ”slumpen” att äta riktig mat! Vad tusan ska man göra för att han ska börja med det? Gud vad nervöst det här är.Jag tycker han gått ner mycket sen han började hoppa och klättra hela dagarna och han tar bara flaskan:(
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *