Gräddtårta blir det idaaaaaag!

Med tonfiskbitar, räkor och dentabits lax! För jag firar detta:

93

…en virvlande svansdans av glädje
från Eder Tass&Svans i Bloggen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Gräddtårta blir det idaaaaaag!”

 1. Tjena, Wikki!

  Sture är på bättringsvägen! Har har genomgått en kur penicillin och dagliga omläggningar av såret på halsen. Köpte uppblåsbar halskrage som hjälper massor. (tack för tipset!)

  Sture gör snart comeback. Ofta smittas omgivningen av sorgen att en vän inte mår bra och det resulterar i en ganska tyst blogg. Eller två.

  //Bubbe

  1. Hurra vad glad jag blir! *spinner*
   Sture snart pigg och hel igen, vad härligt!
   Extra TassKram till husse som pysslat om sjuklingen!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *