Emma är min hjältinna i kväll

Ja Emma och HitteKatteriFokus-gänget har gjort det igen: Räddat nya katter från en säker död! Emma på KKS i Ronneby har en otrolig förmåga att fatta tag i minsta morrhår och göra allt för att rädda katter i nöd. Jag önskar att jag kunde få ge henne EN MILJON KRONOR så att hon skulle kunna starta en stiftelse för katter…

adelleknguru
I helgen var det dags igen – ett okänt antal katter var nedtryckta i flera meter djupa smala plaströr som stack upp ur marken inne på ett skolområde i Ronneby. Rörens öppningar hade sedan tejpats över. Personer hade hört skrik därifrån sedan i onsdags och när Emma fick veta det i lördags blev det akut utryckning. Två små kattflickor lyckades fiskas upp men en tredje kattunge blev kvar. Emma var förtvivlad men fick snart handfast hjälp av HitteKatter-tjejerna som vaskade fram användbar information. Räddningstjänsten och Gatukontoret ryckte ut under söndagen och hjälpte till att rädda den tredje kattungen. Nu har alla tre det bra hos KKS.
leeochrrkattungarna

Jag brukar inte tigga pengar – men vill du ge ett bidrag till kattungarnas veterinärvård samt vaccin/maskmedel/foder så maila Emma på emma@kks.nu …

Så småningom kommer kattungarna ut för adoption hos KKS också! De har fått namnen Adelle, Alfons och Adina.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Emma är min hjältinna i kväll”

 1. Människor är verkligen vidriga djur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Jag kan inte förstå det, kattungar som måste vara bland de sötaste djur som finns och så göra så där… Hur kan man motstå deras blickar o jamningar? Måste vara sjuka individer till sådant!! 🙁

  1. Det som får det att krypa i skinnet på mig är tanken på liknande grymma dåd som inte upptäcks förrän det är för sent… Nu blev de räddade i alla fall, tack vare människor med katt-eldsjälar!
   *spinner*
   TassKram Wikki

 2. Fruktansvärt, har inte ord en gång. Tack gode gud att ni hittade dem och kunde rädda de små liven. Vad e det för fel på dessa så kallade människor, jag fattar inte…………..
  Måtte de få ett tryggt, kärleksfullt lilv efter detta, med mycke, mycke nospussar.

 3. Men..Va e de me människorna…*Grrr*
  Fyy F_n va’ Hemskt jah ’gråter* 🙁 & mitt ? värker…..
  Tack & Lov för dessa Räddare i nöden…Stor Eloge från mig!!!! & Jamar & *Kramar*!!!

 4. Vår matte var såå upprörd att hon glömde mjaua att de är Såå söta ?….
  MjauuLycka Till mé!!!!!

 5. Vår matte var såå upprörd att hon glömde mjaua att de är Såå söta ?….
  MjauuLycka Till mé!!!!!

 6. Man slutar aldrig att förvånas! fy så ilsken man blir:( Vilken Tur att de fick komma med henne! hoppas att de kommer att få det bra nu.
  Kram Jam o Spinn

  1. Jag fattar bara inte hur Emma orkar – hon säger aldrig nej till att rädda en katt… En helt otrolig tjej. *spinner*
   TassKram Wikki

 7. Kan bara säga att jag är sååå glad att det finns människor som bryr sig, och även en stor eloge till räddningstjänsten och gatukontoret som bistod med hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *