Vevves dubbelgångare???

dubbelv
Saxat från Kattkammaren… och så Vevve:blogg_div_4
Dags för en look-alike-contest snart???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vevves dubbelgångare???”

 1. Vah? Det var som 17, en cat-a-like på min ära. Nästan så det ser ut att vara en klon ju. *spanar misstänksamt mig omkring* Fast lite kortare päls än min stiliga fluffpäls har den allt. Dessutom slår jag vad om att den är dammsugarrädd, vilket jag ju inte är, som du visar på kortet *mjaou*

  1. Ja man kan undra om det är en Julitakatt det där, precis som du?
   Snart tror jag att vi får lägga upp en berättelse om vad en Julitakatt är… ”The True Story of Julita Cats”.
   Lika var ni i alla fall!
   TassKram Wikki

 2. Har du tänkt på att både du, vevve, kattkammar katten och jag har 1 sak gemensamt mer än att vi är svartvita? Vi har den där smala vita randen som går från nosen och en bit uppåt, på mig börjar det vita så tidigt att halva min nos är rosa istället för svart. Vi svart/vita katter är så himla snygga tycker jag med alla våra olika mönster. Tasskram/ Sixten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *