Bara några få dagars tävlingschans kvar!

i min tävling! Tre prispaket finns att vinna, här är ett av dem:

img

Och den som vinner varje prispaket kommer dessutom att kunna ge ett bidrag till en valfri kattverksamhet!

Här är länken till min tävling!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bara några få dagars tävlingschans kvar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *