Rekord i musgömma?

dd2

När katterna Dui och Deco skulle flytta med sina människor till ett nytt hus, så avslöjades deras hemliga musgömma i flyttbestyren:mss
”Bara” 28 möss – och några cola-kapsyler… Imponerade!

Nova och jag gömmer saker under kylskåpet, mycket säker plats. Fast det är mest Novas purjolöksbitar som ligger på tork där…

Men nu vill jag veta:

Är det någon som slår
Duis och Decos Rekord
i KattaLympiska Grenen
”Gömma Leksaker”?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Rekord i musgömma?”

  1. Skönt att det inte var riktiga möss iaf. Men det är klart, det hade nog märkts på lukten i så fall… 😉 Vet en katt-matte som upptäckte en P-PILLER-GÖMMA när hon flyttstädade. Hon hade alltid trott att katten svalde sina piller, men i själva verket hade hon bara hållt dom i kinden och sen spottat ut dom på hemlig plats… Dock var det en innekatt som bara fick p-piller som extra säkerhet, och trots sin list lyckades hon inte producera några ungar.

    1. Hon kanske har ätit upp dem? Eller så är hela gömstället med i flytten?
      *funderar* Vi katter ä rbra på att behålla hemlisar!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *