Vackra nykomlingar på Örebro Katthem

Matte och Jossan (Som fotograferar så underbara bilder från Katthemmet) har träffat de nya mysmissarna på Kattis i kväll: Syskonen Ocarina (sköldpaddsfärgad) och Omri (svart)!

ocarina
Blir du kär i någon av de här sötnosarna, så läs mer om dem på Örebro Katthems sida och där hittar du också kontaktuppgifter!
omri

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Vackra nykomlingar på Örebro Katthem”

  1. Kropsformen är rätt likamen pälslag och färg skiljer. Det är väl lite som med människor – lite frånmamma, lite från pappa??!
   TassKram Wikki

 1. Vilka snyggingar! Oj så fina morrhår den svarta har:) De är ju otroliga.
  Lille Hanen provflyttade idag till ett drömhem bara 5 km från mig:) Jag hoppas han och den äldre kissen kommer överens bara:)
  Kram Jam o Spinn
  Ps: Ser du en Vimsa som virrar runt vid Vägverket imorgon så är det bara jag,hahaha Hoppas jag hinner i tid:)
  Ds

 2. Matte fick idag ett mejl från vår blogg domän och eniro där man kunde registrera sin blogg på eniros söksida och genom att göra detta fick man en gratis annons i expressen. En sån annons skulle kanske vara bra för ett katthem för att få fler att hitta deras sidor. Jag tyckte det var en bra ide iallafall. Vad tycker du? Tass/Puma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *