Nova klagar

Det är orättvist att jag är med på bloggen mer än hon är… så för husfridens skull kommer det en söt Nova-bild här:

nova1b

Kan vi inte få åka till landet igen husse??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Nova klagar”

 1. Klart att fina Nova ska vara med! Så gullig så:) Jag skrev i forumet! Stackars tjej men just ekorre är jättesvåra att klara så jag talade om det med.Hon ska ju ha en eloge att hon testat.
  Länkade till mitt inlägg med lille Kurre ekorre.. Samt tipsade om vårt riksförbunds sida där man hittar alla rehabiliterare i sverige:)
  Synd att det inte funkade med den men i ärlighetens namn hade det varit konstigare OM det hade funkat..En mycket dålig kombination = Kissar +Ekorrar.minsta skråma vilket är lätt hänt så hade den dött även hos en av oss rehabiliterare.
  Kram Jam o Spinn

  1. Jag tycker att hon var duktig som försökte! Ibland kan man komma långt med försök, eller hur Slumpen?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *