Söta sidvisningar – spinn!

_627

…jag håller på att babbel-jama öronen av matte med denna glädjande nyhet. Och husse är på rymmen. *fniss fniss*

_628
”Jag vill inte gå längre, matte! Tassarna tog slut just här!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Söta sidvisningar – spinn!”

 1. Stort grattis. Är det under en 30-dagars period, eller är det just för denna månad? (11 dagar)
  Du, det ser lite läskigt ut när du ligger där vid vägen. Du håller dig nära matte va?

  1. Jo det är från den 25/8 till nu… Månadsvisningarna räknas från den 25e… Helt otroligt! Så det ska bli spännande att se vad de är den 24e/9! Kanske nytt kattligt rekord?!
   Lugn, det är ingen fara med vägen, jag hade lagt mig på gångbanan intill. Och det är bara lugn väg ut från en parkering där, blir aldrig några fort-bilar. Vi är jätteförsiktiga. Det är därför jag stänger av tassarna och inte går längre än dit! ^^
   TassKram Wikki

 2. Katten också. Jag glömde ju jama om att jag kollade min statistik under samma period. Då fick jag 2103 sidvisningar och 1255 unika besökare. Jag når inte riktigt upp till dig, fast du bloggar mycket mer, så jag kanske kan få en liten bonus? *ser söt ut*

 3. Vad kul! Spännade att se hur det går till den 24:e. Kanske en bit över 4000?!!
  Fredagsmys med matte och husse väntar för oss nu.Fjäskar vi lite extra blir det strömming
  imorgon 😉
  Tasskram Dui och Deco

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *