Ah varför är man morgonpigg ibland?

antigravity

Idag när jag kunde ha fått sova till kl 7.30 så vaknar man förståss och är tokpigg kl 05.00. Andra dagar när man måste stiga upp kl 06.10 är man mer kaputt än en sluggad boxare och gör vad som helst för att få snooza två minuter till och två minuter till och…. – alltså den som uppfann snooze-knappen visste inte vad han ställde till för mänskligheten!!!

Börjar man sedan försöka somna om genom att fundera på antigravitationsteorier, ja då är det verkligen kört. Det som brukar fungera så bra annars?

Vad gör du när du inte kan sova? Går upp och bloggar som jag?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Ah varför är man morgonpigg ibland?”

  1. Antar att bilden ska illustrera frågan vilken naturlag som är starkast – den att katter alltid landar på fötterna, eller att en tappad smörgås alltid landar med smörsidan neråt. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *