Hjälper du mig med självförtroendet?

…undrar Danny.

danny

Han är en härlig rödtabby med mycket vitt, 14 månader gammal. Danny är ingen skyggis – han är bara en blyg katt, lite ”feg” men annars tam och lekfull. Hos rätt människa och med en kattkompis kommer denna vackra katt att blomma ut och hitta sitt självförtroende. Danny är hundvan.

Kan du hjälpa Danny? Kontakta Örebro katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *