Kitty Bellys – sidan för din kattmage!

facerubVåga visa magen! Skicka bild på din kattmage till Kitty Bellys! Klicka på bilden så får du se Myyyyyyysiga Magar!

Vi katter visade ju kattmagen på sajten Magbloggen förut, men nu har jag hittat Gomas och Sachies sida ”Kitty Bellys” – Hurra! – för söta eller sexiga eller spexiga kattmagar!

kittybellyrub

Här kan du få tydliga instruktioner ”How to Rub Kitty Belly”, och här är några katter som visar magskinnet:

tintin
TinTin har rödprickig mage! Praline har fluffig mage!
praline

Här är instruktion för att få vara med:
”Do you has kitty belly picture and videoz? SUBMIT YOUR KITTY’S BELLY! Please send Jpg or Gif image with basic information of your kitty (age, breed, sex etc…) to kittybellys@gmail.com.  If you have a blog please note your blog too!! A single e-mail size should not exceedz more than 2MB.”

Ja då här är min mage:wikkismage1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kitty Bellys – sidan för din kattmage!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *