Utmanad, utskåpad, utmattad, utkattad

Någonting är tråkigt i pälsenkroppen här, jag vet inte vad… Matte suckar att jag bara går rastlöst runt och piper. Ibland blir man bara så hösthängig? Och så har jag varit orolig för lille Sopis.

Men nu har jag fått en UTMANING av Sopis matte VIMSAN:

utn

Och att beskriva Vimsan med ett ord är lätt: RäddandeÄngel…

Ja det ser ni väl att det är EttOrd!

Och så ska här utmanas:
Katten Sippo – den observantaste och tuffaste commandokatt jag känner!
MissLovlie – en godhjärtad tjej!
Dykarn – min bästa supporter…
Maud – en hemtrevlig blogg vill jag lova!
Eyescreamtattoo – Den jysstaste tatuerande matte en Katt kan ha!

Hoppas ni är mjausiga och antar min utmaning! *vädjande tass*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Utmanad, utskåpad, utmattad, utkattad”

 1. Haha, du är go du:) Vet du att jag hittade i ”katterians” fakta om kattungar att de föds med 26 tänder!! Varför märks de inte då? Han har ju snuttat överallt på mig.. ( haha ja inte riktigt) men jag har inte märkt dem alls tidigare trots att jag stoppat mat i hans lilla mun.. Är jag blind eller:(
  De byter ju långt senare så det är ju inget byte på g och ALLA tänder syns inte ännu…hmmm skumt detta.
  Kram Jam o Spinn

 2. För dig blir det ju självklart-världens bästaste bloggkatt!
  Det är nog att det är lite höst i luften som gör att man känner sig lite låg och nere.
  Uppmuntringsbuffar och kramar från Dui och Deco

 3. Tar tag i den utmaningen om någon dag, lite stressat här nu. Märkte i helgen att jag lagt fel datum för betalningen till Örebro Katthem, så jag fick ju fixa om det, men nu ska pengarna vara framme vilken timme som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *