En kattfri dag på Internet 9/9?

nfuezqodompgmewjvbs1

GLÖM DET!!!

Nu lanseras världens första kattfria dag på nätet. I alla fall i sajten som Kelly Reeves, en amerikansk webb-entreprenör, förestår: ”Ett dygn antagligen är den maximala tidsramen för en bojkott av det här slaget. I ärlighetens namn är det nog ungefär den tiden vi kan hålla ut innan en ny rolig video kommer att kraschlanda i vår inkorg!” skriver hon på sajten urlesque.com. Hennes egen video om detta är synnerligen komisk….

Kelly Reeves har själv två katter, varav den ena, Buster, till och med har ett eget Twitterkonto. Men ändå uppmanar hon nu till en bojkott av allt kattrelaterat material på nätet den 9 september. Detta för att nätet har blivit översvämmat av kattinspirerade bloggar, videoklipp och bilder. Droppen som fick bägaren att rinna över var när ett videoklipp på en pianospelande katt kom med i tv-programmet The Today Show.

Det roligaste av allt är att hela världens media tycks ta detta underbara skämt på allvar! Även Metro!

Hm, ärligt talat tror jag detta kommer att ha motsatt effekt – den 9/9 kommer nätet helt att övertas av oss KATTER!!!

                              =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “En kattfri dag på Internet 9/9?”

 1. HAHAHA! Gissa om det ska komma en massa kattbilder och kattberättelser från mig då:) Man kan ju inte bojkotta något som FINNS dvs gulliga missar:) Oj vad jag ska spara en massa bilder att lägga upp då:)
  TUSEN TACK! För de värmande orden i min blogg! De vämde och gav förnyad energi:)
  Kram Jam o Spinn

  1. Å det låter spännande – då måste ni meddela länk och så för jag vill så klart hälsa på!!!
   NosPuss Wikki

  1. Ja du har nog helt rätt i det!? Men sedan är det ju ett bekymmer att människorna lägger sig i vår förvaltning hela tiden…. ^^
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *