Cat Scrapping

Helt underbara scraps ”klippböcker” hittar du hos  Mitt ScrapGalleri, och man kan inte läsa ut annat än kärlek i de fina kattkompostionerna med Russin och Greta!

scrap
Här finns en hel värld av unikt kattskapande och fantasi – se och lär!normallillejagaren

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Cat Scrapping”

    1. Visst är det läckert? Jag försökte kommentera hos tjejen som gör det för att lämna beröm men det gick inget bra, hoppas nån annan kan hjälpa mej att sprida berömmet till artisten för det är så fint!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *