Varsågod, roliga katt-animeringar!

Mitt förråd är fullt med coola små katter som kan förgylla en blogg, här får du några stycken av mina favoriter i den ”GullGulliga Stilen”:

heartsbloom
ngel_m_katt        catskittens
ftljkatter
Mer kommer en annan dag!

Tipsa mig gärna om du har tassat förbi någon sötnos-bild någonstans!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Varsågod, roliga katt-animeringar!”

    1. Yup jag körde det igår kväll! Men fick inte precis fram någon Wikki! Jag postar ett inlägg om det i eftermiddag, så får du se kattungarna jag lyckades puzzla ihop! Hur blev Pumabilden?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *