Rix MorgonZoo – en goding att skratta åt

Vill ni ha kvällen förgylld, lyssna på hur Roger och Titti håller på att garva knäcken på sig under föredragande av storyn om ”Hunden och katten”:

Gert Fylking var lite mer stabil – men alltså, det är bra för själen att få skratta så hör hjärtligt!

Ha en underbar helg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *