Å lilla Sopis – du har stulit mitt hjärta!

sopis2
Räddad ur en soptunna – titta så stor och fin han är nu! Och dundersöt!!

Undrar hur han ska komma att bli färgad om feberpälsen ändrar färg längre fram? En liten randig eller tabby misse kanske?

Tack Emma för fina kort! Fler bilder finns här.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Å lilla Sopis – du har stulit mitt hjärta!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *