Kitler – katter som ser ut som Hitler

kitlerblickheadonly

En hel websida lyckas ägna sig åt detta…  Fascinerande! Där finns just nu 3 473 bilder på katter som är Kitler – dvs har en liten svart mustasch och hävdar ett eget rike!

OBS! Man måste våga ta detta med humor! Jag kan förstå om man blir sårad över den här typen av skämt, men humorn är ändå ett av de bästa vapnen mot trångsynthet och fördomar…

Det kanske är fel på min humor om jag kan skratta åt påhitt som ”The Furred Reich” och ”Sieg Miaow!” – men jag tror inte man blir nazist av det.

Här kommer några ”Katzen über alles”-Kitlers:

leonardo
Leonardo
chaplin1
Chaplin – ett väl valt namn! Det förstår du om du läser den här länken!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kitler – katter som ser ut som Hitler”

  1. Hahaha… ja jag förstår inte hur man skulle kunna tycka att det vore nåt nazistiskt med den sidan, jag tror nog inte att en nasse som dyrkar Hitler känner att hans förebild blir HEDRAD som sej bör av alla dessa kattbilder. *S*

  2. Hi,hi söta är de också! Klart man måste kunna skämta också! Det är så mycket allvar och elände så vi behöver skatta ibland. Det viktiga är ju vad vi faktiskt gör åt olika saker.
    Nosbuff Dui och Decko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *