Sköta en virtuell katt?

Förberedande träning är aldrig fel! Från den 1/9 kan du gå in på MyCat och tävla genom att sköta en virtuell katt i 4 veckor! Den husse eller matte som sköter sin cyberkatt bäst kan vinna en SPA-resa för 2 värd 15 000 kronor!

Håll utkik efter den här annonsen:

virtuell_katt

HI hi det verkar kul – fast jag ska inte visa den för matte – hon har fullt upp med att sköta oss riktiga fyrfotingar…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *