Sippo och dykaren

dlatissimusthumb1

Matte kommer du ihåg de där superstora skalbaggarna som du fångade när du var liten? Stora matte har berättat… Sippo har hittat sådana: Bred gulbrämad dykare (Dytiscus latissimus) – visst är han duktig, bevakningskatten! Modig också!

Måste vara plus att ha en husse som är riktigt duktig på att filma också?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Sippo och dykaren”

  1. Nämen oj, tack så mycket. *röd om nosen* Husse tackar han med och hälsar att han gärna fortsatt filmat om det inte börjat knaka oroväckande om ryggen. *svanskram*

    1. Det tycker vi katter också! Ni skulle ha varit med förra sommaren när jag fångade en jättestor vårtbitargräshoppa! Det var en strid! Jag vann! Bilder finns här nånstans i bloggen!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *