Marodörer, nötter och sakramentskade idioter!

Matte gråter. Barnen och ungdomarna som var med och gjorde konsten gråter. Bara för att några lata idioter med bil skulle fram…

fart
De fantastiskt fina farthindren – som alltså klart skulle påvisa ”fordonstrafik ej tillåten” på vår gång- och cykelgata genom Vivalla – har vräkts överända och förstörts av några puckon till människor som var för lata för att köra en omväg per bilvägen runt området. Men de hade energi till att knuffa omkull de tunga cementblocken, rulla runt dem så de fina mosaikerna förstördes???!
fart1
Så nu är mattes fina porträtt av mig trasigt, och den söta blomman, ödlan och…. fattar ni att man blir besviken?
_617

Den som sett eller hört något om detta hoppas jag tar kontakt med ÖBO obo@obo.se eller polisen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

11 reaktioner till “Marodörer, nötter och sakramentskade idioter!”

    1. Ja jag är fruktansvärt besviken – det måste ju vara några som bor i området och någon säkert vet vilka det är. Skämmas skulle dom! *lklöser i luften*
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *