Kattnamnsförslag önskas omgående!

Hittekissarna ska ha namn! Hjälp Vimsan att ge namn åt de här två:

djuren4
Den fläckiga pojken till vänster och den randiga flickan till höger vill ha egna namn! Lämna förslagen direkt till Vimsans blogg! Hon blir nog glad för hjälp!

=^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattnamnsförslag önskas omgående!”

  1. Den lilla söta randiga katten kanske kunde heta Randi eller Randy och den andra lilla sötnosen kanske kunde heta Totte – vad säger du om det? Han ser ju ut som en liten ulltott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *