Grattis Neko och Dykarn!

_616

Ni har just blivit godkända att adoptera en viss kisse…. säger matte!
Grattis till dej också Vevve! *svansdans av glädje*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Grattis Neko och Dykarn!”

 1. Måste kolla om mina kommentarer kommer fram, har lämnat kommentar till din tävling för att jag ville vara med i den men den syns ej än, kanske har du ej kollat den än men man vet ju hur datorer är ibland så kanske det ej funkat.

  Ha en bra dag/Emma, Sixten, Puma

  1. Jo då de är framm nu, hade bara inte hunnit godkänna. Så din dator har skött sitt uppdrag! ^^
   TassKram Wikki

  1. Jag tror ni kommer att bli superba Vevvemänniskor! Och Madame kommer att ta hand om Vevve bättre än vad jag gjorde!
   TassKram Wikki

  1. Det känns alldeles extra fint att det är våra bloggvänner som tar sig an henne dessutom! Jag är så glad! Samtidigt skäms jag lite för det är mitt fel att det inte fungerade för Vevve att bo hemma hos oss…
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *