Sköna kattprylar från O R E

Visst vill du rama in ditt kattporträtt så här snyggt? Kostar 15 $.

fotoram
Och så har jag hittat retro-look matskålar med hållare:
matstll

…och det finns matchande underlägg för vatten och mat:

vattenmatta

Det ser ut som Nova på vattenskålsunderlägget! Då måste det vara jag på matskålsunderlägget? Hm ”fat cat” njaaaaa?

matmatta

Här hittar du O R E som ovanstående produkter kommer från!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Sköna kattprylar från O R E”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *