Får jag komma in?

marskatt1

Smek mig varligt
mjukt med handen
Säg mitt namn
med dämpad röst

Håll mig nära
Jag är katten
som vill finnas
dig till tröst

Ge mig trygghet
plats att vara
Bär mig varsamt
Ge mig tid

Låt mig lära
Jag är katten
som vill finnas
i ditt liv

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Får jag komma in?”

 1. Hej Lilla mästerkisse o mästermatte:)
  Nu har jagtagit in bilder på kissarna och hur de ser ut IDAG.. Förändringen gör mig gråtfärdig! Det behövdes en del omsorg och fjäsk men massor av mat så klart. Man tycker att de skulle vara naturligt och självklart att de skulle fått de från start!
  Nu luktar de gott och går utmärkt att pussa på:) vilket vi gör så mycket vi får och hinner:)
  Kram Jam och Spinn

  1. Jag visste väl att de skulle dofta rosor efter ett tag… Tandborstningen gjorde nog susen!
   NosPussar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *