Hurra! Småkatterna har båda ätit själva!

De två nya vanvårdskatterna som min vän Vimsan tagit i sina mjuka tassar har piggnat till så pass att de ätit mat själva! Hurra och SvansDans! Men har ni sett något magrare:

namnls4

Man kan verkligen se varenda ryggkota på henne!

Av ansiktet att döma kan hon kanske vara äldre än 5 veckor, men det är lite svårt att avgöra – och trots bad så doftar båda fortfarande inget vidare… Men som läget är nu är det mer väsentligt att få dem stabila i vikt och aptit än att få dem 100% rena.

En som är ren är däremot lille Sopis, hans extramamma Yessie och kompishunden Julle tvättar gärna:

djuren2
En syn som värmer hjärtat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Hurra! Småkatterna har båda ätit själva!”

    1. Ja men fina hundar tar bra hand om små missar, det vet ni ju! Yessie har vårdat många sorters djur, hon är toppen. Hennes matte också!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *