Vem är du, svarta katt?

svarten
En vacker svart ganska liten katthanne smyger i Stora mattes vinbärsbuskar… Vem är han, var hör han hemma? De bulliga hankattskinderna och hans dova sång talar om att han letar kvinnligt sällskap, men kanske också lite mat?
img26
Han sjunger en stund, kikande fram bland vinbären, så går han vidare. Vart månntro?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Vem är du, svarta katt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *