Matte ritar katter

firecat

Matte säger att hon en dag vill bli lika duktig på att rita som sin mamma, Stora matte. Den här bilden ritade hon i förra veckan och matte sa att hon var så nöjd med den att jag gärna fick visa den på bloggen.

Undrar om hon kan rita av mig en dag?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Matte ritar katter”

    1. Hm vi kanske kan kursa Stora mattes kattakvareller??!! Och min matte ritar fler??! Jag ska kolla!
      Bra idé! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *