Vilka otroliga läsare jag har!

NosPussar och TassKramar till alla er som gjort att jag ligger så här i mina bloggkategorier just nu:

livssk_
36e plats i Livsåskådning!sex_
41 i sex… Det måste vara som Mjurre säger: Jag HAAAR en sexig svans!
betr_1
Och så 44e plats i kategorin Betraktelser. Kan man annat än spinna?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vilka otroliga läsare jag har!”

  1. hallå tjejen.Nu har lilla kisse ett problem till:( jag vet inte om det är vanligt…han är svullen runt sitt vänstra öga mjuk men ganska stor svullnad , lite pås sjuka fast högre upp. Har du upplevt det? Kan det vara ögoninflammation fast den ej har ögonen framme än?
    Bör man söka vet? Kram o Jam maria

    1. Jag skulle nog ta det säkra för det osäkra och åka till veterinären, eller åtminstone ringa och få lite rådgivning… När lillkissen varit med om så mycket jobbigt så vill man ju inte riskera något, eller hur?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *