Kort LANDET-rapport 3

Nova är och utforskar garaget och vedboden. Att hon orkar! Jag har ju redan sett det där… och så har jag hört ryktas om att jag ska tovklippas så jag gömmer mig under spireabusken! Säg inget!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Kort LANDET-rapport 3”

  1. Hej vännen! Jag har gjort ett makabert fynd i dag och har bloggat om det.Kan du ge mig några tips? Jag hittade 5 st små ( kanske ca 1 vecka) kattungar i en soptunna-levande! Jag är så upprörd att jag snart går i taket. De får nu kattvälling men behöver de något extra tror du? Min största schäfer stimulerar och håller de rena.Jag är fast besluten att försöka göra ALLT jag kan för att de ska få ett bra liv! Undrar bara om du tex kan tala om ungefär hur ofta jag ska ge dem mat osv? Nu ger jag lite men väldigt ofta de tycks trots allt må bra och sover gott.
    Kram maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *