Siesta -det enda rätta i värmen!

katterkramas1

Stora matte har lovat kycklingvingar till kvällen. Till oss katter. Människorna får nöja sig med grillkorv!

Nu sover vi en stund i hettan!

          =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Siesta -det enda rätta i värmen!”

    1. Vi har det sååååååååååååå bra!
      Fast risk att få rätt fullt med fästingar…
      TassKram Wikk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *