Åska blixt och dunder…

Jag stänger av tills vidare…. *suck*

hagel

Bara det inte blir som förra åskvädret!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Åska blixt och dunder…”

    1. Det blev bara ett litet åskmoln som drog förbi fort utan regn, men allt fick stå avstängt lite längre så man var på den säkra sidan.
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *