Räkglass!

rka2

Vad kan vara bättre glass för en katt, än räkglass? Ja, alltså en djupfryst räka, direkt från påsen i frysen!

Just nu pågår vild jakt runt köksgolvet med de halvtinade små krypen.

rka3

Nova, du ska INTE stoppa in räkan under kylskåpet, jag tror inte husse och matte kommer att uppskatta det!

Vevve, har du redan ätit upp din?

Jag ska nog använda min räka för jaktlek en stund till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Räkglass!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *