Min kompis Sippo på jakt


Sippo är en vääääldigt snygg kille (Ja han är  ju svartvit, finaste färgen!) som jag sneglar på lite längtande ibland. Sippo motionerar ofta sin husse (Som jag tror att han älskar vääääldigt mycket också!) med kameran i högsta hugg. Kika in på hans högst personliga blogg!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Min kompis Sippo på jakt”

  1. tack:) grejen är det att jag inte väljer bort kunder,,där är helt enkelt för många:( 8 månader fullbokas på 4 timmar,en dag i halvåret,och vem vet var man är 8 månader fram i livet? nåja,,man får försöka att ignorera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *