Ingenjörernas ”Guide to cats”

Även dessa människotyper kan efter grundlig utbildning kunna ha katter, sägs det. Hmmmmmmm? *kattleende*

https://youtu.be/mHXBL6bzAR4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ingenjörernas ”Guide to cats””

  1. Efter att ha behövt stiga upp och dra sig till jobbet var dethär precis det jag behövde! 😀
    Väldigt igenkännande…. men behöver jag som ingenjör ta illa upp eller vara glad åt de många tipsen..????

    Häls.F

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *