Skydd mot fästingar

dillie
I år är fästingarna hopplösa och biter oss trots behandling med Frontline. Det enda som hjälper är att bära dykardräkt? Är det någon som hittat något effektivt medel som håller de plågsamma krypen borta? Mer än vinterkyla…. fast jag vill nog inte byta till det här än:
grannens_katt Tassavtryck på bilen
krafs

och toakrafs i snön…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Skydd mot fästingar”

    1. Önskar man kunde slippa dem helt…. liksom övrigt otyg som svidknott och bitormar!
      *suckar* Wikki

  1. Konstigt…hos mig i nordvästra Skåne har det varit ovanligt få fästingar hittills. Tre eller fyra stycken har matte plockat bort på mig. Och ingen på min kompis Piff som bara håller sig hemma på tomten. Nåt annat än Frontline vet vi inte heller om. Och fy vad hemskt med vinter…

  2. Det bästa är nog att matte och husse kollar igenom pälsen en gång om dagen och tar bort eventuella fästingar. De är en plåga för så väl människor som katter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *