Maskinbroderade katter

Önskar jag hade en maskin som kunde göra sådana här fina broderier:manxbroderi
På hemsidan http://www.emblibrary.com/ finns fliken för katter: www.emblibrary.com/EL/product.aspx och där hittar jag helt underbara saker. Så här har katten Trixie blivit broderi, från en bild:catstravaganzatrixie …till:trixibroderi …broderi!
Gå in på länken och njut av vackra verk!

c Babyfiltdekor
alleycats Alley Cats
i …och en Nova?!! Och här kommer en Mezzopotamius ser det ut som:
ozzie

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Maskinbroderade katter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *