Morgonjakt

blogg_div_2

Grannkatterna gör sitt bästa för att decimera skatorna. Tyvärr utan framgång. (Katten skymtar vid gungställningen.)

blogg_div_3

Och matte har cyklat till ”jobbet”… bara vi hemma: Nu ska vi ha KattRally!!!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Morgonjakt”

  1. Varför jaga morgonen? Den kommer väl varje dag ändå? *ler*

    Fortsätt du katt-spamma min blogg bara, det blir så fint så 🙂 *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *