Vill Din katt bli presenterad på min blogg?

vykort_
Det här vykortet är från 1905, det är allt jag vet. Det ser ut som om flickan på bilden bjuder katten på grädde, kanske?

Vill Du och Din katt bli presenterade på min blogg med ett par bilder och någon rolig berättelse? Skriv en rad till bloggkatten@hotmail.com och berätta!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *